Sneeuwpret

Gezin

Het witte
kinderparadijs!

De skioorden La Bresse en Gérardmer zijn niet voor niets bekroond met het label Famille Plus Montagne: kinderopvang onderaan de pistes, accommodatie met aangepaste voorzieningen, kindermenu’s in restaurants, aantrekkelijke prijzen, gevarieerd entertainment en diverse activiteiten voor de allerkleinsten. Kom gerust onze kant op met je kinderen, ze worden vorstelijk onthaald!

CRT Lorraine

Gérardmer

Gezinnen zijn de eregast in dit skioord waar alles berekend is op ouders en hun kinderen. Je sleet liever? Maak dan gebruik van de 2 sleepistes, waarvan er een speciaal ontworpen is voor de allerkleinsten. Nee, je wandelt liever! Dan maak je een tochtje met de Kabouters: iedereen, zowel groot als klein, bindt de sneeuwschoenen onder. En doe tijdens de Franse schoolvakanties mee aan de Challenge voor Gezinnen: een wedstrijd die alpineski, slee en sneeuwschoenen combineert!

Ontdekken

La Bresse

Een kleinschalig skioord zoals we het graag hebben met activiteiten, entertainment en scherpe tarieven voor de hele bups. Elke zondag kun je meedoen aan de Challenge Biathlon Family, een langlaufwedstrijd in duo, ouder-kind, met onderweg schietposten voor lasergeweren. Een leuke en sportieve uitdaging. En natuurlijk niet te vergeten het park Wiidoo’Gliss waar peuters en kleuters kennismaken met de sneeuw en veilig leren sleeën en skiën.

Ontdekken
M. Laurent
M. Fulgoni

Top 5 van gezinsactiviteiten

Dankzij op gezinnen gerichte wintersportplaatsen delen groot en klein aangename sneeuwmomenten in de bergen van de Vogezen. En aangezien winteractiviteiten zich niet alleen tot skiën en snowboarden beperken, hebben we speciaal voor jullie 5 activiteiten geselecteerd om met de kinderen te doen.

Ontdekken

Gidsen & skischolen

Beginnend skiër, snowboardprestaties verbeteren, nieuwe wintersportsensaties ontdekken? Maak gebruik van de begeleidingsstructuren van talloze skischolen in de Vogezen. Je houdt van off-piste en adrenalineshots, trek met een gids de bergen in voor een veilige beoefening van deze sensationele activiteiten.

Ontdekken
M. Laurent