Sneeuwpret

Gezin

Het witte
kinderparadijs!

De skioorden La Bresse en Gérardmer zijn niet voor niets bekroond met het label Famille Plus Montagne: kinderopvang onderaan de pistes, accommodatie met aangepaste voorzieningen, kindermenu’s in restaurants, aantrekkelijke prijzen, gevarieerd entertainment en diverse activiteiten voor de allerkleinsten. Kom gerust onze kant op met je kinderen, ze worden vorstelijk onthaald!

CRT Lorraine

Gérardmer

Alle aandacht gaat naar gezinnen met kinderen in dit skioord. Voorkeur voor sleeën? 2 sleevelden, waarvan één speciaal voor de allerkleinsten. Of eerder wandelen? Kies dan voor de Kaboutertocht: speciale wandeltocht voor kinderen van 3 tot 5 jaar. En doe tijdens de Franse schoolvakanties mee aan de Challenge voor Gezinnen: een skiwedstrijd die competitie en gezinsactiviteit combineert.

Ontdekken

La Bresse

Een kleinschalig skioord met entertainment, activiteiten en scherpe tarieven voor gezinnen. Elke vrijdag wordt in het skigebied de Nordic Gezinstrofee gehouden, een langlaufwedstrijd per twee (ouder-kind), gecombineerd met laserbuksschieten. Een gezellig toernooi dat eindigt met een lekkere hap en cadeaus. Niet te vergeten het winterpark Wiidoo Gliss waar de allerkleinsten op een veilige manier kennismaken met de sneeuw en wintersporten.

Ontdekken
M. Laurent
M. Fulgoni

Top 5 van gezinsactiviteiten

Dankzij op gezinnen gerichte wintersportplaatsen delen groot en klein aangename sneeuwmomenten in de bergen van de Vogezen. En aangezien winteractiviteiten zich niet alleen tot skiën en snowboarden beperken, hebben we speciaal voor jullie 5 activiteiten geselecteerd om met de kinderen te doen.

Ontdekken

Gidsen & skischolen

Beginnend skiër, snowboardprestaties verbeteren, nieuwe wintersportsensaties ontdekken? Maak gebruik van de begeleidingsstructuren van talloze skischolen in de Vogezen. Je houdt van off-piste en adrenalineshots, trek met een gids de bergen in voor een veilige beoefening van deze sensationele activiteiten.

Ontdekken
M. Laurent