Vakantie plannen

Reizen naar Lorraine

Lorraine ligt op slechts een paar uurtjes rijden van huis!

Je bent zo in Lorraine via de snelwegen, met de trein of per vliegtuig. Lorraine ligt in het hart van de Grand Est (Elzas/Champagne-Ardenne/Lorraine), een bestemming die gemakkelijk te bereiken is vanuit de grote Europese steden.

Autoroute

A4 – Parijs-Straatsburg – afslagen Verdun en Metz
A31 – Luxemburg-Lyon – afslagen Metz en Nancy, Pont-à-Mousson, Toul, Vittel en de Vogezen.

TGV
Met de TGV Est Européen ligt Lorraine op slechts anderhalf uur met de trein van Parijs. Meerdere treinen per dag en regionale bestemmingen. Dankzij de TGV-verbindingen zijn Straatsburg, Frankfurt, Luxemburg en Saarbrücken gemakkelijk te bereiken vanuit Lorraine.

Vliegtuig
De regionale luchthaven Metz-Nancy-Lorraine ligt midden in de streek en vliegt al dan niet rechtstreeks op de grotere Franse en Europese steden.
Er gaan regelmatig shuttlebussen naar Metz en Nancy.
Meer informatie : www.metz-nancy-lorraine.aeroport.fr

Luchthavens in omliggende gebieden : Straatsburg, Bazel-Mulhouse-Freiburg, Saarbrücken, Luxemburg.

Reizen door Lorraine

Behalve een netwerk van snelwegen en provinciale wegen door de hele streek, kun je met de TER-treinen tegen aantrekkelijke tarieven ook op veel plaatsen terecht (kaart Metrolor, ticket Saar-Lor-Lux…). Dienstregeling en reisplanner openbaar vervoer op www.simplicim-lorraine.eu

Cookies

Tijdens het surfen op onze website accepteer je het gebruik van cookies die je voorzien van op je interessegebieden gerichte reclame en geïndividualiseerde content, en die bezoekersstatistieken uitvoeren. Meer hierover

Ik ga ermee akkoord