Skiën

Skigebied la bresse-brabant

La Bresse-Brabant

Het skigebied La Bresse-Brabant heeft een zonnige ligging met een vrij uitzicht over de vallei van La Bresse. Alpineski, langlaufen en ook snowkite: er zijn wintersporten voor alle niveaus en alle wensen!

La Bresse-Brabant is een kleinschalig skigebied met veel services (materiaalverhuur, accommodatie, catering), 8 skipistes, en loipes en sneeuwschoencircuits van 1,5 tot 10 kilometer. Sensatiezoekers proberen de snowkite. La Bresse-Brabant is een van de weinige skigebieden in de Vogezen waar deze nieuwe sport beoefend kan worden. Ski of snowboard aan de voeten, zeil stevig in de hand, en de snowkiters zweven in alle vrijheid als een vlieger over een sneeuwveld van meer dan 10 hectaren. En om je wintersportvakantie onvergetelijk te maken, zoek het hogerop in een tandemvlucht!

Speciaal voor gezinnen:

  • Sleeruimte: speciaal ingericht en beveiligd om kinderen te laten profiteren van de sneeuw (vrije toegang)
  • Snowball: in de buurt van de sleeruimte, een ideale plek - speciaal voor de kleintjes - om sneeuwpoppen te maken (vrije toegang)

Te zien/te doen in de buurt:

  • Snoepfabriek Confiserie Bressaude: gratis bezoek om de fabrieksgeheimen van de beroemde zuurtjes uit de Vogezen te ontdekken in La Bresse

Info

  • Parkeerplaats bussen
Diensten

Restauratie, accommodatie, picknickzaal, skischool, sneeuwkaart / sneeuwticket, skikluizen, verhuur van materiaal, ehbo

Localisation

Les informations recueillies à partir de ce formulaire sont nécessaires au traitement de votre demande (sauf mention contraire). Elles sont enregistrées et transmises au pôle marketing et digital de Lorraine Tourisme en charge du traitement de votre demande d’information touristique. Ces données sont conservées 3 ans. Vous disposez d’un droit d’accès, de rectification et d’opposition aux données vous concernant, que vous pouvez exercer en adressant une demande par courriel à contact@tourisme-lorraine.fr ou par courrier signé accompagné de la copie d’un titre d’identité à l’adresse suivante : Lorraine Tourisme – Abbaye des Prémontrés – BP 97 – 54704 PONT A MOUSSON CEDEX

Envoi