Culinaire specialiteiten van Lorraine die bekendheid genieten over de hele wereld! Quiche lorraine, mirabellen van Lorraine, zuurtjes uit de Vogezen, madeleines… al deze specialiteiten smaken nog lekkerder in het land waar ze vandaan komen. Profiteer met je Pass Lorraine van kortingen op de aanschaf van streekproducten en krijg plaatselijke specialiteiten cadeau in de fermes-auberges. En omdat Lorraine zo’n gastvrije streek is, krijg je bij deelnemende restaurants een gratis aperitief!
De familie Grallet-Dupic is al vijf generaties lang volledig in de ban ...
Geniet in de schaduw van eeuwenoude bomen van de vindingrijke, smaakvolle ...
Open van 2 januari t/m 30 december. Reservering verplicht. Buiten de vakanties ...
Christophe Dufossé zet uw smaakpapillen in actie en voegt aan elke maaltijd ...
Een charmant adres op de hoogvlakte van de Vogezen.
Chef Didier Masson, meester-restaurateur, en zoon Luc schotelen u gerechten ...
Bezoeken en demonstraties met uitleg van het maken van de snoepjes en ...
Het restaurant ligt op 50 meter afstand van het slot van Lunéville, aan ...
Valérie en Pascal Mertz ontvangen u hartelijk in hun restaurant. In hun ...
Laurence en Mark Sweetman ontvangen u in hun restaurant dat ideaal ligt ...
Zin in een pauze? Kom bijtanken aan de rand van het stadje Mirecourt, ...
De brigade van de chefs Toussaint-Grimon serveert in een design restaurant ...