160 aanbiedingen Pass Lorraine

Je houdt van sensatie, je bent kunstliefhebber of culi. Je houdt van de natuur, van monumenten en erfgoed, en ook van leuke tips... Profiteer met de Pass Lorraine van meer dan 160 speciale aanbiedingen en toer in Lorraine naar believen.

GÎTES DE FRANCE

Profiteer van een korting van 5% op de huur van je accommodatie uit een selectie van meer dan 600 huureenheden: vakantiehuizen, chambres d'hôtes, originele onderkomens, campings, citybreak... Excl. extra's.
Reserveer online met de code PASSLOR

Dat lijkt me wel wat

Vragen?

Waar kan ik de Pass Lorraine verkrijgen ?

De Pass Lorraine kan niet meer besteld worden en wordt niet meer verzonden. Degenen die de Pass Lorraine reeds hebben kunnen nog tot 31 december 2022 profiteren van de voordelen die deze kaart biedt.


Welke voordelen zijn via de Pass Lorraine te verkrijgen ?

Dankzij de Pass Lorraine kunt u gebruik maken van 170 aanbiedingen. Deze voordelen zijn nog tot 31 december 2022 geldig.


Hoe kan ik gebruik maken van de voordelen die de Pass Lorraine biedt?

U kunt uw Pass bij de entree van de deelnemende partnerinstellingen tonen om van het voordeel gebruik te maken. Deze voordelen zijn nog tot 31 december 2022 geldig.


Tot wanneer kan ik gebruik maken van de aanbiedingen van de Pass Lorraine ?

De Pass Lorraine houdt eind 2022 op te bestaan. Als u in het bezit bent van de Pass, dan kunt u tot 31 december 2022 gebruik maken van de aanbiedingen.