De Pass Lorraine
in één minuut

De Pass Lorraine is een gratis kaart waarmee je Lorraine ontdekt voor scherpe prijzen. Profiteer het hele jaar door van voordelen en kortingen op meer dan 160 toeristische plaatsen. De Pass Lorraine staat ook voor leuke tips en last-minute aanbiedingen op Facebook.

Pass Lorraine aanvragen

160 aanbiedingen Pass Lorraine

Je houdt van sensatie, je bent kunstliefhebber of culi. Je houdt van de natuur, van monumenten en erfgoed, en ook van leuke tips... Profiteer met de Pass Lorraine van meer dan 160 speciale aanbiedingen en toer in Lorraine naar believen.

GÎTES DE FRANCE

Profiteer van een korting van 5% op de huur van je accommodatie uit een selectie van meer dan 600 huureenheden: vakantiehuizen, chambres d'hôtes, originele onderkomens, campings, citybreak... Excl. extra's.
Reserveer online met de code PASSLOR

Dat lijkt me wel wat
Gif animé Lisa

Doe net zoals Lisa en de
150.000 houders
van een Pass Lorraine

Profiteer met het gezin, met opa en oma, met z'n tweetjes, met vrienden of alleen van de talloze voordelen en kortingen van de Pass Lorraine.

Pass Lorraine aanvragen

Vragen?

Geldt de Pass Lorraine voor slechts 1 persoon of voor een heel gezin?

De Pass geldt voor 1 persoon zonder partner of gezin, voor een echtpaar/stel of voor een gezin bestaand uit ouders en hun kinderen van onder de 18. Zijn de kinderen meerderjarig maar wonen ze nog thuis, dan moeten ze over hun eigen Pass beschikken. Partners met verschillende namen, samengestelde gezinnen of gezinnen met meer dan 4 kinderen, één Pass Lorraine-kaart is voldoende.


Ik ben mijn Pass Lorraine kwijt. Wat moet ik doen?

Neem contact met ons op via accueil@tourisme-lorraine.fr en geef je naam en adres door zodat we je een nieuwe kaart kunnen sturen.


We zijn bezig met het organiseren van een groepsuitje van onze vereniging en wensen gezamenlijk een Pass Lorraine-kaart aan te vragen. Hoe pakken we dat aan?

Voor een aanvraag van meerdere kaarten op één adres kun je het beste contact met ons opnemen via accueil@tourisme-lorraine.fr . Wij sturen je dan een document toe waarin je de (adres)gegevens van alle aanvragers vermeldt.


Wat zijn de voordelen van de Pass Lorraine 2021?

Met deze kaart profiteer je van een ruime keuze aan speciale aanbiedingen: kortingen op entrees van toeristische plaatsen zoals Center Parcs, kastelen, musea, recreatieparken, herdenkingsplaatsen, tuinen. Of gratis aperitiefjes in restaurants en cadeaus in de fermes-auberges… Met de Pass Lorraine profiteer je van kortingen op meer dan 170 exclusieve aanbiedingen die het hele jaar door gelden.


Alle aanbiedingen


Ik heb al een Pass Lorraine. Moet ik de kaart elk jaar verlengen?

Je Pass Lorraine is levenslang geldig! Je hoeft dus niet steeds een nieuwe kaart aan te vragen.


Hoelang moet ik wachten op mijn Pass Lorraine?

We doen ons best om je de kaart zo snel mogelijk, liefst binnen een week, te doen toekomen. Ben je al in Lorraine en heb je de kaart nodig, dan kun je het beste even binnenlopen bij een VVV/toeristische dienst die deelneemt aan deze actie. Je hebt je kaart dan meteen.


Hoe kom je aan een Pass Lorraine?

Je kunt de kaart gratis aanvragen via het online aanvraagformulier. Je ontvangt de kaart dan binnen ruim een week thuis. Je kunt ook rechtstreeks bij de deelnemende VVV’s ter plekke in Lorraine een kaart halen.