Inspiratie artikel

Amnéville,
wellnessbestemming

Lorraine is een meer dan een tussenstop, het is zeker de moeite waard om eens te blijven hangen in Lorraine. Om te beginnen in Amnéville-les-Thermes, vlak over de grens, in de buurt van Metz. Een ideale halte om zelf ook bij te tanken.

Dit buitengewoon toeristische stadje biedt een originele keuze uit activiteiten, midden in het bos: thermen, spa, casino, golfbaan, dierentuin, sportbad, hotels en restaurants.

Het summum is Villa Pompéi, dat moet je echt proberen, een wellnesscentrum van topkwaliteit. Je raakt meteen in de ban van het decor: zuilen, beelden, mozaïeken, je maakt een reis van 2.500 jaar terug in de tijd, in het oude Rome. Vervolgens een milde duik in de spa met mineraalrijk bronwater van 35 °C. Geniet in eigen tempo van de warme baden, de hammam, de watermassagestralen. Alles nodigt tot ontspanning en welzijn.

En om in de geest van de regio te blijven, probeer de mirabellenbehandeling: een peeling op basis van mirabellenhout en een modelage met mirabellenolie, een andere manier om te genieten van dit symbolische pruimpje uit Lorraine.

Meer over de bestemming