Welkom inonze vakantiehuizen

Neven en nichten, opa’s en oma’s, broers en zussen: doe alsof je thuis bent, maar dan op een plek waar alles voor je klaarstaat. Maak van de lunch een bijzonder moment, een picknick waaraan iedereen meehelpt om er met z’n allen van te profiteren. En wat gaan we daarna doen? Wandelen, hangen, spelletjes doen? Een ding is zeker, wat je ook onderneemt, je hebt er lol in. Met z’n vieren of met z’n twaalven, de formule Gîtes de France is ideaal om samen zulke momenten te delen in Lorraine.

Het verhaal van...

Agathe, 32 jaar, organisatrice van een grote familiereünie in de zomer van 2015

We hebben voor Lorraine gekozen omdat het voor ons centraal lag. Onze familie woont verspreid over het noordoosten van Frankrijk en in België. Iedereen was blij om elkaar weer eens te zien. En het huis was zo handig ingericht, het was echt iets voor ons!

TOP 5 Accommodatie

Of je nu met 6 of met 20 personen vertrekt, in elk seizoen kun je een stad, een streek, een activiteit ontdekken, of genieten van het samen zijn dankzij het grote accommodatieaanbod van Gîtes de France. Weer eens ‘n andere manier om Lorraine te beleven.

VAKANTIEHUIZEN OP DE BOERDERIJ

GÎTE LES BRUYERES
Wat zul je er aan het eind van je vakantie moeite mee hebben om de sleutels weer terug te geven van deze royale vakantiewoning (voor maar liefst 12 personen!), en de fijne sfeer van de biologische boerderij van Alda te verlaten... Het leven op de boerderij, verrukkelijke kazen, fraaie natuur en de rivier om een hengeltje uit te werpen.

Meer hierover

CITYBREAK

SCHONE KUNSTEN
Place Stanislas: ideaal om de stad en de prachtige art nouveau te ontdekken. In dit elegante appartement voel je je echt thuis. Alsof je er al jaren woont. In alle vrijheid de markt, zonnige terrasjes en de tuinen van de Pépinière ontdekken.

Meer hierover

VAKANTIEHUIS VOOR RUITERS

GÎTE DE JEAND’HEURS
Ruiters opgelet, dit is een prachtige plek voor liefhebbers van paarden, oude panden en natuur: een prachtige vakantiewoning in een park van 8 hectaren, doorkruist door de rivier de Saulx (1e categorie viswater), 1 huis voor 6 en 1 voor 8 personen en paardenstallen uit de 18e eeuw.

Meer hierover

VAKANTIEHUIS TUSSEN GLAS EN GROEN

GÎTE DE LA VERRERIE
Leuke constrasten in deze vakantiewoning, de bovenverdieping van een glasboetiek in een charmant dorp in de Moezelstreek tussen meren en bossen. Een regionaal thema met de inrichting van een industriële loft. Vol charme!

Meer hierover

VAKANTIEHUIS VOOR HENGELAARS

Een royaal chalet met veel hout, aan de voet van de Vogezen. Op enkele minuten van het Canadees aandoende meer van Pierre-Percée. Deze vakantiewoning is ideaal voor natuurliefhebbers, en vissers in het bijzonder.

Meer hierover
Gite du Ruis

Vakantie plannen

Zin om er met familie of een clubje op vakantie te gaan in een vakantiewoning van Gîtes de France in Lorraine? Het is in een handomdraai geregeld, in 1 muisklik zit je op de website van onze partner en kun je je vakantie organiseren. Zoek je vakantiewoning op thema of per deelgebied, om zonder zorgen nieuwe vakantieherinneringen op te bouwen in Lorraine.

Tel: +33 (0)3 83 23 49 50

www.gites-de-france-lorraine.fr