Spelen, maar dan wel met z'n allen

Op naar de dierentuin
van Amnéville

Breng met het gezin een dag door in een van de mooiste dierentuinen van Europa. Gorilla’s, olifanten, giraffen, roofvogels, neushoorns, zeeleeuwen… meer dan 2.000 dieren van 5 continenten, spannende shows zoals Tiger World en de klemtoon op duidelijke uitleg en dierenbescherming. Te mooi om waar te zijn!

G. Pecqueur
Lorraine Tourisme
B. Jamot
B. Jamot

Show Tiger World

Een Cambodjaanse tempel, rotswanden, watervallen, water, het decor is prachtig. Op een paar meter van je neus stelen 9 Bengaalse tijgers de show. Hades en zijn gevolg beheersen deze verbeeldingswereld als absolute meesters. Rémy Flachaire neemt ons met zachte hand mee op een exotische, wilde, poëtische en leerzame reis door de schoonheid en de kwetsbaarheid van een bedreigde diersoort. Een intens moment dat hij aan het eind van elke show deelt met het publiek.

Het verhaal van...

Violette, 11 jaar.

Ik ben gek op dieren. Hier zie je ze echt van heel dichtbij. Er zijn dieren van over de hele wereld. De show met de tijgers was echt te gek. Je waant je echt in de jungle!

TOP 5 van gezinactiviteiten

France Aventures

Sensationeel! Eindelijk een milieuvriendelijk park waar boomklimmers en klauteraars van 2 tot 99 jaar hun lol op kunnen. Tokkelbanen, touwbruggen, lianen om van boom tot boom te zoeven, maar ook de katapultjump die je in no time 16 meter de lucht in schiet. 7 routes in de boomtoppen met 132 ludieke en sportieve activiteiten, hou je vast!

Meer hierover

Snowhall

Een ski- of sleepiste afdalen, een paar gewaagde jumps op de bulten, surfen in de sneeuw en daarna sterke verhalen vertellen bij de haard met een flinke kop warme chocolademelk... Typisch wintersportplezier dat… midden in de maand juli extra waarde krijgt! Dat kan in de Snowhall, een indoor skicomplex, uniek in Frankrijk.

Meer hierover

Aquarium Impérator

Maak een fantastische reis onder water: dein mee in het tempo van de kwallen, de elegante zeepaardjes, en schrik niet als je opeens een haai ziet in de blauwe zeeën van het zuiden of in de intens groene wateren van het Amazonegebied. 61 aquariums en duizenden vissen en ongewervelde zee- en zoetwaterdieren.

Meer hierover

Midgetgolf

Swing als een echte golfer op deze '18-holes baan' midden in het bos. Een moment van pure ontspanning voor het gezin, dat zowel bij de kinderen als de ouders in de smaak valt. Buitenactiviteit, dus kan gesloten zijn bij slecht weer.

Meer hierover

Sportbad

Waterpret met je gezin in dit veelzijdige zwembad: 2 glijbanen, 3 overdekte baden en 1 sportbad van 50 meter. Profiteer met mooi weer van de zonneweide, om te zonnen of voor een picknick. Aquagymlessen, zwemlessen, zwemuurtjes voor aanstaande moeders... alles kan.

Meer hierover