Spelen, maar dan wel met z'n allen

Met z’n allen
naar Center Parcs

Tussen Lunéville en Sarrebourg ligt Center Parcs Domaine des Trois Forêts. Hier kun je met de hele bups terecht voor een onvergetelijk dagje recreatie en zwemmen in het zwempaleis. Deze Center Parcs staat midden in het bos in het hart van het Gebergte de Vogezen, en wordt doorkruist door een rivier. Het is de Center Parcs met de meeste bomen in Europa.

Subtropisch paradijs Aqua Mundo

Aqua Mundo is een waar subtropisch paradijs van meer dan 5.000 m² waar het water in de lagunes het hele jaar door 29 graden is. Er zijn activiteiten voor alle leeftijden: glijbanen voor kinderen en volwassenen, golfslagbad, bubbelbad, wildwaterbaan, snelle stromen, kinderbad, buitenbad.

Nieuw: er zijn een aantal nieuwe faciliteiten geopend voor nog meer plezier en onvergetelijke momenten. 37 originele onderkomens ‘Incroyables Cottages’, een gameruimte voor tieners, en de komende herfst komt er een Deep Nature spa bij voor pure ontspanning.

Alle speelruimtes voor kinderen en entertainment op het terrein zijn toegankelijk. Voor sommige activiteiten moet je betalen, in de restaurants natuurlijk ook, en die zijn toegankelijk naar beschikbaarheid. Van tevoren reserveren is verplicht voor houders van dagkaarten.

Het verhaal van...

Hervé, vader van Edouard (14 jaar), Rose en Hortense (7 jaar)

Na een dagje op stap in de omgeving hadden we wel zin in een fietstochtje door het bos. Het was wel een fijne gedachte dat de kinderen in alle veiligheid konden doen wat ze wilden!

TOP 5 van gezinsactiviteiten

Andere belevenissen