Spelen, maar dan wel met z'n allen

Gezinsaccommodatie

We hebben voor jullie de beste accommodaties uitgezocht.

Slapen in een lodge in het bos bij de dieren, in een boomhut, een yoert, in Prinsessen- en Ridderhuisjes, en betoverende nachten onder de sterrenhemel, voor de kinderen gaat de droom gewoon door na een dag vol avontuur en recreatie.

Center Parcs - Studio Bergoend
Center Parcs - Studio Bergoend
Center Parcs - Studio Bergoend
Center Parcs - Studio Bergoend

Thema-accommodatie in Center Parcs

In Hattigny, tussen Lunéville en Sarrebourg, ligt Center Parcs Domaine des Trois Forêts met nieuwe cottages speciaal voor gezinnen: Avontuur, Bosdieren, Prinses en Ridder. Elke accommodatie brengt je in een andere wereld vol verrassingen, ontdekkingen en zelfs geheime kruipgangetjes. Een paradijs voor kinderen en gegarandeerd onvergetelijke momenten met het hele gezin!

Ontdekken

Dierenpark Sainte-Croix

Rhodes is een klein dorpje aan de rand van het Gebergte de Vogezen. In het dierenpark kun je tussen de dieren overnachten in een van de 18 originele onderkomens. Een lodge met de wolven als buren, een joert op een steppe met wilde paarden, een boomhut, een unieke gelegenheid om zo’n 1.500 dieren en de wereldbiodiversiteit te ontdekken in dit grootste park met Europese diersoorten in Frankrijk.

Ontdekken
M. Bricard

Originele nachten in La Ferme Aventure

Voor een originele accommodatie midden in de natuur ga je naar de avonturenboerderij van La Chapelle-aux-Bois. Na veel gegiechel op het blotevoetenpad en in de doolhoven beleef je een onvergetelijke nacht aan boord van een vliegtuig, in een wigwam, joert of in een drijvende hut! Een originele ervaring voor ouders én kinderen.

Ontdekken

La clairière aux cabanes

Richting Bol d’Air in La Bresse voor een flink adrenalineshot en om de activiteiten van dit avonturenpark te testen. Na een goed gevulde dag kies je voor een overnachting in een van de 15 originele onderkomens in de natuur: Hobbit-huis, vissershut, pelsjagershut, nest van een ontdekkingsreiziger, boomhut… een betoverende plek, verzorgde inrichting en comfort gegarandeerd!

Ontdekken
M. Laurent
M. Laurent
Belevenissen

Ontdek onze 11 belevenissen voor het hele gezin in Lorraine

De vakantiebestemming Lorraine is een buitengewoon speelterrein voor het hele gezin, om samen te ontdekken voor onvergetelijke vakantieherinneringen. Je mooiste avonturen beginnen hier!

Belevenissen ontdekken
Speciale

Gezinsvakanties

Beleef met je gezin een weekend, enkele dagen of een week onvergetelijke momenten in Lorraine. Deze vakantiebestemming is ideaal voor zowel ouders als hun kinderen. Activiteiten voor alle leeftijden en accommodatie die zelfs met de allerkleinsten rekening houdt.

Ontdekken