Een paradijs voor kampeerders

Op blote voeten het leven door, (bijna) onder de sterrenhemel slapen: dat is pas vrijheid! Heerlijk buiten leven op de campings van Camping Qualité in Lorraine. Je vergeet even de sleur en het tempo van thuis (nou, bijna dan!) om compleet te ontspannen met je kluppie. De tijden veranderen, en het kamperen ook: woonwagen, milieuvriendelijke accommodatie, ultramoderne voorzieningen… Elke camping vertelt z’n eigen geschiedenis, en de kinderen die er komen ook.

Het verhaal van...

Anna, 10 jaar

Het was echt leuk op de camping. We hebben in een woonwagen geslapen. En indiaantje gespeeld in de wigwam. We hebben zelfs met papa een kampvuurtje gestookt. We hebben toen eerst gebarbecued en later mochten we marshmallows roosteren.

TOP 5 Accommodatie

Ben je gek op natuur, steden of platteland, plaatselijke folklore, cultuur of traditioneel vakmanschap, milde emoties of alles ineens? De campings van Camping Qualité hebben een ruim aanbod aan accommodatie en activiteiten, geschikt voor het hele gezin.

G. Pecqueur

Vakantie plannen

Heb je zin om een stap in het buitenleven te wagen? Zo geregeld, in een handomdraai. In 1 muisklik zit je bij onze partners van Camping Qualité in Lorraine. Ontdek de diverse accommodatievormen waar je met het hele gezin volop nieuwe avonturen kunt beleven.

www.camping-lorraine.com