Gezin

Amnéville-les-Thermes

Amnéville,
gezinsbestemming bij uitstek

Kom maar hier met je vakantie! Laat de auto op de parkeerplaats en de koffers in een van de hotels in het park. Let’s go! Een echte vakantie op maat, waarin iedereen doet wat ‘ie wil! Golfen, midgetgolfen, schaatsen op de kunstijsbaan en indoor skiën, het ochtendprogramma kan beginnen. En met lunchtijd komt iedereen weer bij elkaar in een van de restaurants van het recreatieoord. En daar eet iedereen wat ‘ie wil! Amnéville heeft het Famille Plus-label.

G. Pecqueur
G. Pecqueur
G. Pecqueur

Dierentuin van Amnéville, dierenattracties

Een reis over de wereldbol in een van de fraaiste dierenparken van Europa: 2.000 dieren, prachtige decors, fascinerende shows zoals de gloednieuwe Tiger World, en een heus leerconcept en beschermingsbeleid voor het behoud van diersoorten. Met het gezin naar de dierentuin van Amnéville!

Ontdek de belevenis

Tip van Yannick

In het toeristische Amnéville is alles ingesteld op gezinnen, er worden zelfs babyspullen verhuurd. Kom met een gerust hart bij ons op vakantie, wij zorgen voor de rest.

www.amneville.com

TOP 5 van gezinsactiviteiten

France Aventures

Sensationnel ! Voilà un parc éco nature qui ravira les amateurs d’acrobaties perchées et d’émotions intenses de 2 à 99 ans. Tyroliennes, ponts de singe et sauts de tarzan pour voler d’arbres en arbres, mais aussi ce saut à l’élastique inversé qui vous propulse à 16 m de haut et 3G d’accélération. 7 parcours accrobranches, 132 ateliers ludiques et sportifs : accrochez-vous !

Meer hierover

Snowhall: oneindig skiplezier

Een ski- of sleepiste afdalen, een paar gewaagde jumps op de bulten, surfen in de sneeuw en daarna sterke verhalen vertellen bij de haard met een flinke kop warme chocolademelk... Typisch wintersportplezier dat extra waarde krijgt als je het midden in de maand juni beleeft! Dat kan in de Snowhall, een indoor skicomplex, uniek in Frankrijk.

Meer hierover

Aquarium Impérator

Maak een fantastische reis onder water: dein mee in het tempo van de kwallen, de elegante zeepaardjes, en schrik niet als je opeens een haai ziet in de blauwe zeeën van het zuiden of in de intens groene wateren van het Amazonegebied. 61 aquariums en duizenden vissen en ongewervelde zee- en zoetwaterdieren.

Meer hierover

Midgetgolf

Swing als een echte golfer op deze '18-holes baan' midden in het bos. Een moment van pure ontspanning met het gezin, dat zowel bij kinderen als ouders in de smaak valt.
Buitenactiviteit, dus kan gesloten zijn bij slecht weer.

Meer hierover

Sportbad

Waterpret met het gezin water in dit veelzijdige zwembad: 2 glijbanen, 3 overdekte baden en 1 sportbad van 50 meter. Profiteer met mooi weer van de zonneweide voor een zonnebad of een picknick.
Aquagymlessen, zwemlessen, zwemuurtjes voor aanstaande moeders... alles kan.

Meer hierover

Arrangementen, Accommodatie, info

Meer hierover

Vakantie voorbereiden

AMNEVILLE LES THERMES

ENZO HÔTEL SAINT-ELOY

Ontdekken
AMNEVILLE LES THERMES

HÔTEL MARSO

Ontdekken
AMNEVILLE LES THERMES

CHALET LE NOISETIER

Ontdekken
AMNEVILLE LES THERMES

ENZO HÔTELS DIANE

Ontdekken

Bestemmingen