Onze bestemmingen

Vittel en Contrexéville,
zuivere lucht en vitaliteit

Er zijn namen die in een flits klinken naar zuiver water, frisse lucht en levenslust.
Vittel is zo’n naam, en Contrexéville ook. Kuursteden van internationale bekendheid die niet gewacht hebben op de komst van de media om horden mensen te trekken. Belle époque-sfeer en historisch erfgoed geven aan Vittel een onweerstaanbare charme. Contrexéville is beter bekend in de afslankwereld. Casino’s, golfbanen… niets ontbreekt. En wat het geneeskrachtige water betreft, dat inspireert steeds vaker tot gezonde en wellnessactiviteiten.

Vittel
Vittel Congrès Tourisme

Vittel Spa en Kuurpark

Welzijn en welbehagen, dat is het credo van Vittel Spa: je rilt van plezier in de nordic ruimte met ijsfontein, een compleet andere sfeer in de oriëntaalse hammam, om vervolgens te verdwijnen in de bruisende jacuzzi’s op groene patio’s. Een mild voorproefje op de verkwikkende wandeling in het Kuurpark.

Ontdekken

Contrexéville, slank- en welzijn

In het historische kuurcentrum van Contrexéville is de ludieke warmteruimte gewijd aan ontspanning. Een zwembad van meer dan 300 m² met water van 32 °C voorzien van waterstralen, watervallen, jacuzzi, afslankhoeken, aquabikes en bubbelbedden voor totale ontspanning. Probeer eens zo’n wellness- of afslankarrangement met accommodatie uit!

Ontdekken
M. Laurent

Onze tip

Tafelgenoten, opgelet! Profiteer van je verblijf in Vittel om de beroemde ‘Creuchottes’, golfballetjes, miniflesjes Vittel en andere fijne ambachtelijke chocolade te proeven!

www.vitteltourisme.com

TOP 5 De musts
van deze bestemming

Arrangementen / Accommodatie / Info

Meer hierover

Vakantie voorbereiden