Onze bestemmingen

Amnéville,
wellnessbestemming

Amnéville is een ideale bestemming voor een verademende ontspannings- en wellnessvakantie in het hart van een bos.
Een weekend of week vol plezier met alle activiteiten binnen handbereik voor sporters, waaghalzen en zelfs skiërs, maar ook voor wellnesszoekers en dierenvrienden. Het betere werk: laat de auto maar staan, hier kun je alles lopend bereiken!

Amnéville Tourisme
M. Laurent

Villa Pompéi, een duik in het oude Rome

Zuilenrijen, beelden, muurschilderingen en mozaïeken, in Villa Pompéi maak je een vorstelijke reis door de tijd. In deze spa heeft het bronwater een temperatuur van 35 °C, ideaal voor een milde duik in een weldadige waterwereld. Bubbelbaden, hammam, jacuzzi, sauna, warm marmer, persoonlijke behandelingen: ogen dicht en je bent er al!

Ontdekken

Onze tip

Aan alles is gedacht om je vakantie of dagje uit uniek te maken: persoonlijke behandelingen, tochten in paardenkar, picknick in het bos… We staan tot je beschikking om van je vakantie een droomvakantie te maken.

www.amneville.com

 

TOP 5 De musts
van deze bestemming

Kuuroorden
en droomspa’s

Eindelijk de tijd nemen voor jezelf, je laten vertroetelen, genieten van de weldaad van zuiver water, een massage of een behandeling in een betoverende omgeving: de vijf kuuroorden en onze selectie charmespa’s komen deze beloftes ruim na.

Ontdekken

Arrangementen / Accommodatie / Info

Meer hierover

Vakantie voorbereiden