LEZARDSCREATION
Promotion : 20% korting op een verblijf tussen de 1 januari en 31 december 2019 met de code EB2019.
Speciale aanbiedingen

Ontspanning en
goed eten

3 dagen / 2 nachten
2=3

Speciale aanbieding :
3de nacht gratis.

La Résidence, in het hart van de Vogezen, ontvangt je in een prachtig herenhuis uit de 19e eeuw. De groene vallei van Le Val d'Ajol is dé plek om de gastronomie van de Vogezen te ontdekken. De sfeer in de verfijnd ingerichte, ruime kamers nodigt tot ontspanning. Maar je wilt natuurlijk ook de omgeving ontdekken!

Niet ver van het hotel beschik je over 150 kilometer wandelpaden. Sla een bezoek aan het kuuroord Plombières-les-Bains niet over: op 9 kilometer afstand van het hotel profiteer je van de weldaad van warmwaterbronnen. Dit water maakt al meer dan 2000 jaar mensen gelukkig!

Ga ook op ontdekkingsreis in de wereld van de prenten van Epinal. De Cité de l’Image met het Prentenmuseum ligt op 45 kilometer rijden van het hotel. Ontdek de abdijkerk van de abdissenstad Remiremont en de arcades in de Rue Charles de Gaulle, die tot op heden hun functie als winkelgalerij goed vervullen.

Profiteer van je verblijf om de specialiteiten uit de Vogezen te ontdekken. Een rijk, geurig menu op het programma: tomme-kaas uit Le Val d'Ajol, verse vleeswaren uit de omgeving, ambachtelijke jams en geleien… Van het aperitief tot het ontbijt weet chef Cédric Bongeot de smaakpapillen te verrassen. De menu's 'Terroir' en 'Plaisir' onderstrepen zijn vindingrijke keuken.

Onze tip
Laat je verrassen op de toeristische route van de 'Chalots'. Deze erfgoedtoer van 120 kilometer verbindt 7 gemeentes op het thema 'chalot': voormalige graanzolder, typisch voor deze streek. Tijdens deze toer ontmoet je veel makers van streekproducten.

EB Logo Een door Lorraine Tourisme gecertificeerd bedrijf Meer hierover

Info

Dit arrangement bevat…
  • 2 overnachtingen met ontbijt
  • 1 aperitief van het huis
  • 1 avondmaaltijd met streekspecialiteiten (zonder drank)
  • 1 menu voor fijnproevers (zonder drank)
Niet bij het arrangement inbegrepen...
  • Drank
  • Extra's
Geldigheidsdatum

Tot 31/12/2019 (Gesloten tussen van 01/03 tot 14/03 en van 01/12 tot 26/12/2019)

Localisation

Les informations recueillies à partir de ce formulaire sont nécessaires au traitement de votre demande (sauf mention contraire). Elles sont enregistrées et transmises au pôle marketing et digital de Lorraine Tourisme en charge du traitement de votre demande d’information touristique. Ces données sont conservées 3 ans. Vous disposez d’un droit d’accès, de rectification et d’opposition aux données vous concernant, que vous pouvez exercer en adressant une demande par courriel à contact@tourisme-lorraine.fr ou par courrier signé accompagné de la copie d’un titre d’identité à l’adresse suivante : Lorraine Tourisme – Abbaye des Prémontrés – BP 97 – 54704 PONT A MOUSSON CEDEX

Envoi