Maison du tourisme en pays terres de Lorraine
Natuur

Op desegway
door de wijngaarden rond toul

2 dagen / 1 nacht

Op de Segway tussen de wijnranken, midden in het wijngebied: een originele manier om de AOC Côtes de Toul te ontdekken! In een paar minuten weet je hoe zo'n Segway werkt en raak je ermee vertrouwd.

Je 'rolt' met een erkende instructeur door de wijngaarden van het wijngebied dat op een half uur rijden ten zuiden van Nancy ligt. Anderhalf uur zwieren door het wijngebied om het avontuur van de wijnen van Toul te ontdekken waarvan de eerste wijnstokken geplant zijn ten tijde van de Romeinen. De tocht eindigt met wijn proeven.

De volgende dag bezoek je de oude binnenstad van Toul, waar fraaie panden uit de 15e tot 18e eeuw te zien zijn. Je loopt in gezelschap van een gids door straatjes met intrigerende, vaak verrassende namen. De kathedraal, de collegiale kerk en hun kloosters zijn de musts van het 'Gotische Toul'.

Rondleiding op Segway voor groepen van minstens 6 personen. De VVV Pays Terre de Lorraine behoudt zich het recht voor een deelnemer te weigeren als deze niet in staat blijkt een Segway te besturen of als deze de veiligheidsregels niet respecteert. Annulering van deze reservering op minder dan 3 dagen van tevoren wordt in rekening gebracht. Een deelnemer mag niet minder dan 45 kg en niet meer dan 120 kg wegen. Segway-tochten zijn niet toegestaan voor aanstaande moeders en mensen met een slecht functionerend binnenoor.

EB Logo Een door Lorraine Tourisme gecertificeerd bedrijf Meer hierover

Info

Dit arrangement bevat…
  • 1 overnachting in een ***-hotel met ontbijt
  • 1 tocht op Segway in het wijngebied van Toul (instructies van tevoren verstrekt door erkende gids). Uitleen van helmen ter plekke
  • 1 proeverij in een wijnkelder
  • 1 rondleiding met uitleg in Toul (te voet)
Niet bij het arrangement inbegrepen...

Vervoer van bagage (optie)

Geldigheidsdatum

Van 01/04 to 31/10/2018

Localisation

Les informations recueillies à partir de ce formulaire sont nécessaires au traitement de votre demande (sauf mention contraire). Elles sont enregistrées et transmises au pôle marketing et digital de Lorraine Tourisme en charge du traitement de votre demande d’information touristique. Ces données sont conservées 3 ans. Vous disposez d’un droit d’accès, de rectification et d’opposition aux données vous concernant, que vous pouvez exercer en adressant une demande par courriel à contact@tourisme-lorraine.fr ou par courrier signé accompagné de la copie d’un titre d’identité à l’adresse suivante : Lorraine Tourisme – Abbaye des Prémontrés – BP 97 – 54704 PONT A MOUSSON CEDEX

Envoi