ANAMNESIA
Met z’n tweetjes

Winter smaken

3 dagen / 2 nachten
2=3

Speciale actie:
3de nacht gratis, behalve op feestdagen

Speciaal groepstarief vanaf 12 volwassenen

10% korting tijdens de schoolvakanties

Profiteer in Les Tuileries van een charmante tussenstop tussen Metz en Nancy. Dit stijlvolle hotel ligt in een rustige omgeving. Het gastronomische restaurant heeft een verfijnde kaart met elk seizoen weer andere gerechten. Je verblijf in de Franse Moezelstreek staat helemaal in het teken van de ontspanning.

Je modern ingerichte, comfortabele kamer biedt uitzicht op een boomrijk park in een vredige omgeving. Geniet in alle rust van de zon op het bij mooi weer altijd zonnige terras. Het ontbijt heeft zowel zoet als hartig op het menu: vers fruit, broodassortiment, diverse vleeswaren en zuivelproducten.

Ideeën genoeg voor een uitje met het gezin: Pokeyland is een themapark in het naburige Fey met activiteiten voor alle leeftijden. De dierentuin van Amnéville met 2.000 dieren van vijf continenten ligt op 27 minuten rijden van het hotel. Ga je liever naar Nancy? Strijk neer op een terrasje aan de place Stanislas (UNESCO-werelderfgoed), bezoek het Museum voor Schone Kunsten en bewonder de talloze art-nouveaupanden waaraan de stad een deel van zijn reputatie dankt.

Onze tip
Ontdek in deze vakantie de AOC Moselle tijdens een bezoek aan wijnmaker Domaine de Sommy in Fey en distilleerderij Mélanie in Marieulles-Vezon, die zich toelegt op het stoken van mirabellenbrandewijn.

EB Logo Een door Lorraine Tourisme gecertificeerd bedrijf Meer hierover

Info

Dit arrangement bevat…
  • 2 overnachtingen in halfpension (zonder drank)
  • 1 welkomstaperitief
  • 1 bezoek met proeven aan Domaine de Sommy in Fey (1 uur)
  • 1 bezoek aan de distilleerderij Mélanie in Marieulles-Vezon (1 uur)
  • 1 gratis geschenk
Niet bij het arrangement inbegrepen...
  • De toeristenbelasting
  • Het Vervoer
  • Drank
Geldigheidsdatum

Tot 31/12/2019, vrijdag, zaterdag en zondag, behalve op Valentijnsdag, Pasen, Moederdag, Vaderdag, Kerstmis en Nieuwjaar

Localisation

Les informations recueillies à partir de ce formulaire sont nécessaires au traitement de votre demande (sauf mention contraire). Elles sont enregistrées et transmises au pôle marketing et digital de Lorraine Tourisme en charge du traitement de votre demande d’information touristique. Ces données sont conservées 3 ans. Vous disposez d’un droit d’accès, de rectification et d’opposition aux données vous concernant, que vous pouvez exercer en adressant une demande par courriel à contact@tourisme-lorraine.fr ou par courrier signé accompagné de la copie d’un titre d’identité à l’adresse suivante : Lorraine Tourisme – Abbaye des Prémontrés – BP 97 – 54704 PONT A MOUSSON CEDEX

Envoi