M. Laurent
Met z’n tweetjes

Ontspanning en smullerijen

2 dagen / 1 nacht
10%

10% korting op een verblijf (april, mei, september en october).

Hotel-restaurant La Maison Carrée leent zich uitstekend voor een ontspannend weekend. Je zit hier aan de rand van de Moezel, midden op het platteland en toch op een steenworp afstand van Nancy. Je beleeft hier een veelzijdige vakantie in Lorraine, met veel ontdekkingen, ontspanning en smakelijke ontmoetingen!

Dit eerste Ecolabel-hotel van Lorraine aan de voet van de heuvels heeft ruime, lichte kamers. Het uitzicht op de tuin en het zwembad is een ware uitnodiging tot ontspanning. De ongerepte natuur is ideal voor buitenactiviteiten: zwembad, tennisbaan, fietsen… Fiets je graag, waag je dan aan de 100 km lange fietsroute Boucle de la Moselle. In Nancy val je van de ene ontdekking in de andere. De tropische kassen van de botanische tuin van Jean-Marie Pelt, het Museum voor Schone Kunsten in een van de panden aan de Place Stanislas, het aan de art nouveau gewijde Museum van de School van Nancy, aan cultuur geen tekort in deze stad!

Onze tip
De Heuvel van Sion. Deze 'puist' in het landschap langs de Moezel is 545 meter hoog. Na genoten te hebben van het verre uitzicht gaat je blik naar de grond. Misschien vind je de zogenaamde 'sterren' van Sion! Deze plek staat bekend als vindplaats van fragmenten van fossiele zeedieren die op sterren lijken.

EB Logo Een door Lorraine Tourisme gecertificeerd bedrijf Meer hierover

Info

Dit arrangement bevat…
  • 1 altijd welkom
  • 1 overnachting in een luxekamer, ontbijtbuffet
  • 1 avondmaaltijd 'Terroir' (zonder drank)
  • 1 behandeling (60 minuten)
  • Onbeperkt gebruik van de faciliteiten van het hotel
Niet bij het arrangement inbegrepen...
  • Toeristenbelasting
  • Extras
  • Drank
Geldigheidsdatum

Van 01/04 tot 31/10/2019

Localisation

Les informations recueillies à partir de ce formulaire sont nécessaires au traitement de votre demande (sauf mention contraire). Elles sont enregistrées et transmises au pôle marketing et digital de Lorraine Tourisme en charge du traitement de votre demande d’information touristique. Ces données sont conservées 3 ans. Vous disposez d’un droit d’accès, de rectification et d’opposition aux données vous concernant, que vous pouvez exercer en adressant une demande par courriel à contact@tourisme-lorraine.fr ou par courrier signé accompagné de la copie d’un titre d’identité à l’adresse suivante : Lorraine Tourisme – Abbaye des Prémontrés – BP 97 – 54704 PONT A MOUSSON CEDEX

Envoi