Orée du bois
Met z’n tweetjes

Lekker relaxen

3 dagen / 2 nachten

Een weekendje uit in de Vogezen. In Vittel overnacht je in L'Orée du Bois, een hotel met gastronomisch restaurant en talloze voorzieningen.

Parket, behang, de kamers stralen een cosy sfeer uit. Het hotel heeft het label FORê l’effet Vosges, een concept gebaseerd op het welzijn dat de bossen van de bergen van de Vogezen schenken. Het hout van de meubels komt uit de bossen van de Vogezen. De producten van FORê zijn gebonden aan criteria die het milieu respecteren en je welzijn bevorderen. In de zomer lunch of dineer je op het terras bij een schaduwrijk tuintje met een fontein. In de winter lenen de serre en het bioklimatologische terras zich voor een moment van rust.

In het vooruitzicht: Land van Jeanne d'Arc (op 43 km), snoepfabriek, wandeltochten, talloze bezienswaardigheden en mooie excursies. Tussen Vittel en Contrexéville ligt een Voie Verte van 6 km, dwars door de natuur.

Profiteer van het overdekte verwarmde zwembad en ontspan je tijdens een milde massage van 25 minuten. Wat het eten betreft, de gerechten zijn elke dag weer anders, afhankelijk van wat de markt te bieden heeft. Verse producten uit korte afzetkanalen krijgen de voorkeur. Zo kun je plaatselijke specialiteiten zoals forel met spekjes, of chaud-froid van mirabellen met foie gras in je bord vinden.

Onze tip
Op 15 minuten lopen van het hotel liggen de Thermen van Vittel, je zit hier dus op een prima plek om dit beroemde kuuroord in art-decostijl te ontdekken. Het kuurpark van 650 hectaren is de groene long van de stad. Een verrukkelijke plek om te wandelen en te genieten van het groen, de stilte en de zuivere lucht.

EB Logo Een door Lorraine Tourisme gecertificeerd bedrijf Meer hierover

Info

Dit arrangement bevat…
  • 1 overnachting in een standaardkamer met ontbijtbuffet
  • 1 marktdiner (voorgerecht - hoofdschotel - dessert - kaas)
  • 1 uur toegang tot de wellness (Heat Center)
  • 1 behandeling Bulle Bien-Être naar keuze (25 minuten): massage met Oosterse oliën, traditionele lichaamspeeling, Verkwikkende gezichtsbehandeling Forê, Verkwikkende rugbehandeling.
  • Toegang tot het overdekte en verwarmde zwembad
Niet bij het arrangement inbegrepen...
  • Toeristenbelasting
  • Drank
Geldigheidsdatum

Tot 31/12/2019, behalve op zaterdagavond en schoolvakanties

Localisation

Les informations recueillies à partir de ce formulaire sont nécessaires au traitement de votre demande (sauf mention contraire). Elles sont enregistrées et transmises au pôle marketing et digital de Lorraine Tourisme en charge du traitement de votre demande d’information touristique. Ces données sont conservées 3 ans. Vous disposez d’un droit d’accès, de rectification et d’opposition aux données vous concernant, que vous pouvez exercer en adressant une demande par courriel à contact@tourisme-lorraine.fr ou par courrier signé accompagné de la copie d’un titre d’identité à l’adresse suivante : Lorraine Tourisme – Abbaye des Prémontrés – BP 97 – 54704 PONT A MOUSSON CEDEX

Envoi