CPM-ROLAND HALBE
Met z’n tweetjes

Inspiratie metz

2 dagen / 1 nacht

De eeuwen tussen de Gallo-Romeinse tijd en onze dagen zijn gekleurd door de gele steen van Jaumont: Metz is een mozaïek van stijlen, materialen en kleuren. De wisselvalligheden van het veelbewogen verleden van Metz - dan Frans, dan Duits - geven de stad een origineel en grensoverschrijdend karakter.

Een blauwe tuinstad, tussen de kathedraal Saint-Etienne (6.500 m² glas-in-loodramen van de 13e tot de 20e eeuw, onder meer van Chagall) en de Keizerlijke Wijk combineert Metz alle vormen van toerisme:, riviertoerisme, stedelijke, sportieve, zakelijke, culturele en evenementenvakanties, met een uitstraling naar de omgeving van Metz, de wijngaarden langs de Moezel, mirabellenboomgaarden en schilderachtige dorpjes.

Het erfgoed leeft en ontwikkelt zich in de avantgardistische contreien van het Centre Pompidou-Metz, tempel voor hedendaagse kunst, een uitdagende ruimte voor het ontdekken van kunst in alle vormen.

Metz is altijd al een kweekschool voor architecten, een encyclopedie van stijlen en een droom voor stedenbouwers geweest. Een bruisende stad die sinds het begin van de 21e eeuw weer een gedaantewisseling ondergaat in de vorm van de nieuwe stadswijk rondom het Centre Pompidou-Metz, de wijk van het Amfitheater, met bouwwerken van beroemde architecten.

Een expositie bezoeken, plaatselijke specialiteiten proeven, slenteren in de stad, winkelen... een programma dat je inspiratie volgt.

EB Logo Een door Lorraine Tourisme gecertificeerd bedrijf Meer hierover

Info

Dit arrangement bevat…
 • 1 overnachting B&B
 • 1 City Pass met :
  1 toegang voor het Musée de la Cour d'Or (het museum van het Gouden Hof)
  1 toegang voor het Centre Pompidou-Metz
  1 bezoek met audiogids aan Metz
  Kortingsbonnen (recreatie + shopping + evenementen + proeverijen + gastronomie...)
 • 1 avondmaaltijd
 • 1 souvenir
Niet bij het arrangement inbegrepen...
 • Maaltijden
 • Drank
 • Het Vervoer
 • Toeristenbelasting
Geldigheidsdatum

Tot 31/12/2019 (volgens beschikbaarheid)

Localisation

Les informations recueillies à partir de ce formulaire sont nécessaires au traitement de votre demande (sauf mention contraire). Elles sont enregistrées et transmises au pôle marketing et digital de Lorraine Tourisme en charge du traitement de votre demande d’information touristique. Ces données sont conservées 3 ans. Vous disposez d’un droit d’accès, de rectification et d’opposition aux données vous concernant, que vous pouvez exercer en adressant une demande par courriel à contact@tourisme-lorraine.fr ou par courrier signé accompagné de la copie d’un titre d’identité à l’adresse suivante : Lorraine Tourisme – Abbaye des Prémontrés – BP 97 – 54704 PONT A MOUSSON CEDEX

Envoi