B.BARBIER
Met z’n tweetjes

Een groene break

3 dagen / 2 nachten
2=3

Speciale aanbieding :
3de nacht gratis van 14.01 tot 31.03 (behalve vakanties)

In de Auberge du Parc in Baudricourt verblijf je midden in de natuur. Je komt tot rust in een huiselijke omgeving, tegenover een eikenbos op de vlakte aan de voet van de Vogezen. Het behulpzame, vriendelijke personeel ontvangt je voor een landelijke vakantie in Lorraine.

Ontdek Lorraine vanuit dit hotel met ecolabel: verklein je ecologische voetafdruk tijdens je vakantie in de Vogezen in de Auberge du Parc. Na het welkomstdrankje word je verwend met een streekmenu gemaakt van plaatselijke producten.
Je leeft in het tempo van de natuur! Vroege vogels kunnen vanuit hun kamer reigers, ooievaars en reeën waarnemen. Schrik niet terug van een wandeltocht in de omgeving. Alleen al in de omgeving van Mirecourt vind je 100 kmgemarkeerde wandelpaden! Sentier de la Forêt Enchantée (7,5 km), het Victor Hugopad (15 km), ontdek de natuur vanaf gemarkeerde paden van de Franse Wandelfederatie. Trek? Strijk tijdens je wandeling neer om te smullen van je picknick. Als je van snelheid houdt, maak je een toer op het internationale kartcircuit van Juvaincourt (op 3 km).
Na deze buitenactiviteiten is het gastronomische diner een welkome beloning. De chef-kok verwent je op een smakelijke kennismaking met de omgeving: beenham met dennenhoning, speenkalf van het plaatselijke ras Vosgienne (boerderij La Roseraie bij Remiremont, op 7 km), om maar wat te noemen.

Onze tip
Bezoek met je gratis museumpas in Mirecourt het Museum voor Mechanische Muziekinstrumenten en het Snaarinstrumenten- en Strijkstokkenbouwmuseum (op 8 km). Hier zie je de grootste cello ter wereld en hoor je liedjes van vroeger op de pierementen en de beroemdste violen van Mirecourt. Een reis met een muzikaal tintje!

EB Logo Een door Lorraine Tourisme gecertificeerd bedrijf Meer hierover

Info

Dit arrangement bevat…
  • 2 overnachtingen met ontbijt
  • 1 welkomstcocktail
  • 1 avondmaaltijd 'Menu du marché' (zonder drank)
  • 1 avondmaaltijd in het gastronomische restaurant (zonder drank)
  • 1 Pass'musée Mirecourt: Maison de la Musique Mécanique (huis van de mechanische muziek) en Musée de la Lutherie (museum van de strijk- en tokkelinstrumenten)
Niet bij het arrangement inbegrepen...
  • Drank
  • Extra's
  • Drank van de minibar
Geldigheidsdatum

Van 15/01 tot 30/10/2019, behalve zondag avond

Localisation

Les informations recueillies à partir de ce formulaire sont nécessaires au traitement de votre demande (sauf mention contraire). Elles sont enregistrées et transmises au pôle marketing et digital de Lorraine Tourisme en charge du traitement de votre demande d’information touristique. Ces données sont conservées 3 ans. Vous disposez d’un droit d’accès, de rectification et d’opposition aux données vous concernant, que vous pouvez exercer en adressant une demande par courriel à contact@tourisme-lorraine.fr ou par courrier signé accompagné de la copie d’un titre d’identité à l’adresse suivante : Lorraine Tourisme – Abbaye des Prémontrés – BP 97 – 54704 PONT A MOUSSON CEDEX

Envoi