CF - Hôtel Lac de Madine
Met z’n tweetjes

Smulpauze bij
de madine

2 Dagen / 1 Nacht

Dit elegante, gastvrije 3-sterrenhotel aan het Madinemeer is geknipt voor een weekendje in Lorraine. Geniet van de mooie natuur en de Franse dolce vita aan de voet van de heuvels van de Maasstreek.

De 12 kamers in warme sfeer van deze oude boerderij in het hart van het Regionaal Natuurpark van Lorraine zijn vol charme. De mirabellenboomgaarden zijn wit van de bloei in het voorjaar en goudgeel van de mirabellen in de zomer.
Hartige taart uit Lorraine, zeebrasem in wilde knoflook, ijs van suikerbonen van Verdun… De kaart biedt elk seizoen weer andere smaken uit Lorraine. De specialiteit van het huis is ijssoufflé van mirabellen!

Hou je van erfgoed en monumenten? Het oude dorp Hattonchâtel (op 7 km) staat op een hoogte in de vlakte van de Woëvre. De burcht, Maison de la Voute, de kerk... ga op verkenning in de overblijfselen uit de middeleeuwen!
Het Amerikaanse oorlogsmonument ter ere van de door het Amerikaanse leger geleide offensieven op de Montsec ligt op 11 km van het hotel. De heuvel van 270m hoog steekt boven het Madinemeer uit. Het uitzicht op de vlakte en de heuvelrij langs het Maasdal, de Côtes de Meuse, is prachtig.
Er vertrekt een wandelpad vanuit Heudicourt naar een verstenende bron. Het water heeft daar zo'n hoog kalkgehalte dat het omliggende landschap aangetast is.

Onze tip
Het Madinemeer. Het meer ligt op 1 kilometer van het hotel. Een perfect vertrekpunt voor wandelingen en fietstochten over landelijke paden van 3 tot 23 kilometer. Vissen, zwemmen, zeilschool, manege, je vindt ter plekke uiteenlopende activiteiten.

EB Logo Een door Lorraine Tourisme gecertificeerd bedrijf Meer hierover

Info

Dit arrangement bevat…
  • 1 overnachting met ontbijtbuffet
  • 1 picknick om mee te nemen
  • 1 Ontdekking menu (3 gangen) + kazen
Niet bij het arrangement inbegrepen...
  • Suppl. 1-p kamer
  • Drank
  • Extra's
Geldigheidsdatum

Tot 20/12/2019

Localisation

Les informations recueillies à partir de ce formulaire sont nécessaires au traitement de votre demande (sauf mention contraire). Elles sont enregistrées et transmises au pôle marketing et digital de Lorraine Tourisme en charge du traitement de votre demande d’information touristique. Ces données sont conservées 3 ans. Vous disposez d’un droit d’accès, de rectification et d’opposition aux données vous concernant, que vous pouvez exercer en adressant une demande par courriel à contact@tourisme-lorraine.fr ou par courrier signé accompagné de la copie d’un titre d’identité à l’adresse suivante : Lorraine Tourisme – Abbaye des Prémontrés – BP 97 – 54704 PONT A MOUSSON CEDEX

Envoi