ANMNESIA
Met z’n tweetjes

Luxe en
cultuur in een citadel

2 dagen / 1 nacht

Droom je al een tijdje van een nacht in een luxehotel, boek dan nu meteen een weekendje in La Citadelle in Metz. Hotel La Citadelle ligt op loopafstand van het centrum en is een van de mooiste hotels van de stad. Je brengt je nacht door tussen natuursteen, glas en staal, de architectuur is een ware reis door de tijd.

Beleef een onvergetelijke, luxe en culturele citybreak in de Moezelstreek. Bij aankomst word je verwelkomd met een aperitief met moezelwijn. Na een knusse nacht tussen de warme kleuren van je kamer geniet je van het uitzicht op het prachtige park. Het ontbijt staat in het teken van specialiteiten uit de streek en zelfgemaakte lekkernijen. Cakes, jams, vers fruit… en een ereplaats voor de in het restaurant bereide specialiteiten. Als souvenir krijg je een miniflesje mirabellenbrandewijn mee naar huis.

Na het ontbijt is het tijd om de stad in te trekken. Kathedraal Saint-Etienne, Place Saint-Louis, de tempelierskapel, de protestante kerk Temple Neuf... Metz zit vol met de mooiste culturele verrassingen.

Staat hedendaagse kunst ook op je to-dolijstje? Bezoek dan absoluut het Centre Pompidou-Metz. De eigentijdse exposities zijn een unieke ervaring, maar onderschat de schoonheid van de Gallo-Romeinse, middeleeuwse en kunstcollecties van het Musée de la Cour d'Or niet.

Onze tip
Beëindig je stadsbezoek met een ontspannende wandeling langs het water van het meertje midden in de stad, omgeven door tuinen, waar je kunt watersporten en bijkomen van je stadse avontuur. Waterfietsen op het meer, wandelen op de oevers van de Moezel, bekijk de stad eens vanuit een andere hoek!

EB Logo Een door Lorraine Tourisme gecertificeerd bedrijf Meer hierover

Info

Dit arrangement bevat…
  • 1 overnachting met ontbijt
  • 1 aperitief met Moezelwijn
  • Late vertrektijd om 13 uur, zodat je het de laatste ochtend rustig aan kunt doen
  • 1 Metz City Pass
Niet bij het arrangement inbegrepen...
  • Toeristenbelasting
  • Parkeerkosten (15€)
  • Vervoer
  • Annuleringsverzekering (optie)
Geldigheidsdatum

Tot 31/12/2018, volgens beschikbaarheid

Localisation

Les informations recueillies à partir de ce formulaire sont nécessaires au traitement de votre demande (sauf mention contraire). Elles sont enregistrées et transmises au pôle marketing et digital de Lorraine Tourisme en charge du traitement de votre demande d’information touristique. Ces données sont conservées 3 ans. Vous disposez d’un droit d’accès, de rectification et d’opposition aux données vous concernant, que vous pouvez exercer en adressant une demande par courriel à contact@tourisme-lorraine.fr ou par courrier signé accompagné de la copie d’un titre d’identité à l’adresse suivante : Lorraine Tourisme – Abbaye des Prémontrés – BP 97 – 54704 PONT A MOUSSON CEDEX

Envoi