JF Hamard
Met het gezin

Fietstip

2 dagen / 1 nacht

Heerlijk fietsen tijdens een verrukkelijk weekendje weg. Klaar voor de start, af! Epinal ligt midden in een perfect speelterrein voor dagjesfietsers, maar ook voor wielrenners.

Epinal ligt in een prachtige natuurlijke omgeving, overheerst door bossen, en is de stad van de groenplaatsen, bloemen, voetgangersgebieden, fietspaden en ruim gebouwde wijken. Wandelen, fietsen, paardrijden, mountainbiken, hier kun je alle kanten op!

Bonte gevels, de Moezel die de ruimte ‘ordent’, de rijke en goed geconserveerde binnenstad, de groenplaatsen maken van Epinal een gastvrije stad met een bevoorrechte geografische ligging in een fraaie omgeving. Deze stad van overzichtelijk formaat heeft alle voorzieningen van een grote stad, met dit verschil dat alles binnen loopbereik is.

Loop bijvoorbeeld eens door de Kapittelwijk en bekijk de kanunnikenhuizen. Bekijk de Basiliek vanbinnen en strijk neer op het plein Place des Vosges met de arcades en het baljuwhuis. Daarna steek je de Moezel over via de loopbrug. Je belandt dan op de Place Pinau met het standbeeld en de winkelstraten voor wat shopping.

Jij houdt het eerder op toerfietsen in een mooie omgeving? Neem dan de Voie Verte van meer dan 70 kilometer langs het kanaal van de Vogezen.

EB Logo Een door Lorraine Tourisme gecertificeerd bedrijf Meer hierover

Info

Dit arrangement bevat…
  • 1 overnachting in het 3-sterren hotel met ontbijt
  • Toeristenbelasting
Niet bij het arrangement inbegrepen...
  • Drank
  • Het Vervoer
  • De Verzekering
  • Fluohesjes
  • Persoonlijke uitgaven
  • Alle niet in het programma vermelde bezoeken
Geldigheidsdatum

Tot 30/12/2019

Localisation

Les informations recueillies à partir de ce formulaire sont nécessaires au traitement de votre demande (sauf mention contraire). Elles sont enregistrées et transmises au pôle marketing et digital de Lorraine Tourisme en charge du traitement de votre demande d’information touristique. Ces données sont conservées 3 ans. Vous disposez d’un droit d’accès, de rectification et d’opposition aux données vous concernant, que vous pouvez exercer en adressant une demande par courriel à contact@tourisme-lorraine.fr ou par courrier signé accompagné de la copie d’un titre d’identité à l’adresse suivante : Lorraine Tourisme – Abbaye des Prémontrés – BP 97 – 54704 PONT A MOUSSON CEDEX

Envoi