Morgane BRICARD
Met het gezin

Awinterse ontmoeting
met de wolf

2 dagen / 1 nacht

Kies dan voor een originele accommodatie in dierenpark Sainte-Croix ! Beleef de meest uitgelezen en onvergetelijke momenten midden in de natuur, met je neus op de wilde dieren.

Overnacht in een hertenlodge, een hut die de charme van tent en hout combineert. Een comfortabele accommodatie met royaal uitzicht op de velden van het dierenpark waar damherten, leven damherten en moeflons vredig grazen. Soms hoor je midden in de nacht de uilen schreeuwen en de wolven janken... En jij zit er tussen, één met de natuur! 's Ochtends geniet je bij het opstaan van het uitzicht op een steppelandschap met wilde paarden.

Dit veelzijdige dierenpark van 120 hectaren huisvest meer dan 1.500 dieren die er ten dele in vrijheid leven. Beren, langarmapen, herten, maki's, kleine panda's, van elk van de 5 continenten kom je dieren tegen.

Tijdens je verblijf leer je van alles over de geheimen van dit mysterieuze dier en maak je nader kennis met de wolf via activiteiten en de rondleiding met uitleg. Profiteer van dit uitje om te smullen van je lunch en diner bij het vuur in de Comptoir du Trappeur, een verfijnde, authentieke plek met een prachtig uitzicht op de poolvossen.

Onze tip
Sarrebourg (op 20 kilometer) is een klein stadje met een grote cultuur: in de franciscaner kapel uit de 13e eeuw staat een monumentaal glas-in-loodraam van Marc Chagall. Dit raam van 12 meter hoog, 'De Vrede' - op het thema vrede op aarde en tussen de volkeren, is het grootste raam dat hij ooit gemaakt heeft.

EB Logo Een door Lorraine Tourisme gecertificeerd bedrijf Meer hierover

Info

Dit arrangement bevat…
  • 1 overnachting in een houten lodge
  • 1 feestelijk vieruurtje - Dag 1
  • 1 diner in de Comptoir du Trappeur (incl dranks) - Dag 1
  • 1 ontbijt in de lodge - Dag 2
  • 1 animatie een 1 rondleiding over de wolf
  • 1 diner in de Comptoir du Trappeur (incl dranks) - Dag 2
Geldigheidsdatum

Van 01/12/2018 tot 06/01/2018 en van 01/02 tot 28/03/2019, in een hertenlodge volgens beschikbaarheid

Localisation

Les informations recueillies à partir de ce formulaire sont nécessaires au traitement de votre demande (sauf mention contraire). Elles sont enregistrées et transmises au pôle marketing et digital de Lorraine Tourisme en charge du traitement de votre demande d’information touristique. Ces données sont conservées 3 ans. Vous disposez d’un droit d’accès, de rectification et d’opposition aux données vous concernant, que vous pouvez exercer en adressant une demande par courriel à contact@tourisme-lorraine.fr ou par courrier signé accompagné de la copie d’un titre d’identité à l’adresse suivante : Lorraine Tourisme – Abbaye des Prémontrés – BP 97 – 54704 PONT A MOUSSON CEDEX

Envoi