B.JAMOT
Met het gezin

3 daagse
kennismaking met lorraine

3 dagen / 2 nachten
2=3

SPECIALE AANBIEDING

3 nachten slapen,

2 betalen!

In Hotel Les Pages verblijf je op een paar stappen lopen van Slot Lunéville, het kasteel van de Verlichting. Zin in rust, nieuwe dingen ontdekken en ontspanning? Dan ga je naar Lunéville !

De modern ingerichte kamers van het hotel stralen rust uit. Lunéville is vanuit het hotel gemakkelijk te verkennen. Om te beginnen het onvermijdelijke Slot Lunéville met de prachtige staatsietrap, rotspartij en park. De tuin van de abt op enkele stappen van het hotel huisvest eigentijdse exposities en concerten in het zomerseizoen. Het stadje staat ook bekend om de koninklijke aardewerkfabrieken Lunéville Saint-Clément. Een museum is gewijd aan de plaatselijke productie.

In het hart van Lunéville staat de door Emmanuel Héré, architect van de place Stanislas in Nancy, ontworpen kerk Saint-Jacques met een prachtige geornamenteerd orgel. Natuurlijk stop je ook even bij de kerk Saint-Léopold (1953): het grote glas-in-loodraam met de verstrengelde lijnen is de omweg waard. Via het Parc des Bosquets achter het slot bereik je het zwembad Aqualun' voor een moment van wellness. Ontdek na een goed gevulde dag de plaatselijke specialiteiten in een door een meester-restaurateur samengesteld streekdiner.
Je begint je tweede dag met een inheems ontbijt met broodassortiment, croissants, tommette-kaas uit Pierre-Percée, gedroogd fruit…

Onze tip
Het kleine dorp Baccarat (op 25 km) is wereldwijd bekend vanwege het prestigieuze vakmanschap van de glasblazers. Bezoek het kristalmuseum Baccarat waar je een collectie van hun fraaiste stukken in een fijngevoelige museuminrichting kunt bewonderen. In de nabijgelegen Pole Bijou vind je exposities en sieraden van ontwerpers.

EB Logo Een door Lorraine Tourisme gecertificeerd bedrijf Meer hierover

Info

Dit arrangement bevat…
  • 2 overnachtingen in kamer 'Les Pages' met ontbijt
  • 1 streekmenu
  • 1 menu met bijpassende wijnen
  • Bezoek aan het Mirabellenhuis
Niet bij het arrangement inbegrepen...
  • Toeristenbelasting
  • Drank
  • Persoonlijke uitgaven
  • Rondleiding van Lunéville
Geldigheidsdatum

Tot 31/12/2019, behalve op sondag avond

Localisation

Les informations recueillies à partir de ce formulaire sont nécessaires au traitement de votre demande (sauf mention contraire). Elles sont enregistrées et transmises au pôle marketing et digital de Lorraine Tourisme en charge du traitement de votre demande d’information touristique. Ces données sont conservées 3 ans. Vous disposez d’un droit d’accès, de rectification et d’opposition aux données vous concernant, que vous pouvez exercer en adressant une demande par courriel à contact@tourisme-lorraine.fr ou par courrier signé accompagné de la copie d’un titre d’identité à l’adresse suivante : Lorraine Tourisme – Abbaye des Prémontrés – BP 97 – 54704 PONT A MOUSSON CEDEX

Envoi