Chalet-hôtel Le Collet
Goed eten

Idylle tussen
de dennen

5 Dagen / 4 Nachten

Prima sfeer in dit warm ingerichte houten chalet met authentieke lounge voor een onvergetelijke vakantie. Profiteer samen of met je gezin van de toeristische en sportieve activiteiten in de omgeving. Alle kamers zijn licht, comfortabel en persoonlijk ingericht. Het geweldige uitzicht vanuit de kamer doet denken aan ansichtkaarten van het Gebergte de Vogezen.

Proef de specialiteiten uit de streek in smakelijke, verfijnde gerechten in het restaurant van Chalet Hôtel Le Collet. Het restaurant is het hele jaar door tussen de middag en 's avonds open. Chef Olivier Lapôtre (Meesterkok van Frankrijk) zwaait er de scepter.

Onze tip
Ontdek de Col de la Schlucht in deze 4 dagen in 3-sterrenhotel Le Collet, een unieke plek voor een vakantie in de bergen. Huiselijke sfeer gegarandeerd. Het hotel ligt op een hoogte van 1.100 meter in het hart van het Regionaal Natuurpark Ballons des Vosges, vlakbij de Bergkamroute. Aan sensationele activiteiten ontbreekt het niet: sleeën op een baan van 900 meter, supersnelle tokkelbaan, bungee jump, maar ook parapente, canyoning, klimmen en mountainbike op slechts enkele kilometers afstand van het hotel. Stop ook even bij de alpentuin Haut Chitelet voor een heuse reis door de flora van de mooiste gebergtes ter wereld!

EB Logo Een door Lorraine Tourisme gecertificeerd bedrijf Meer hierover

Info

Dit arrangement bevat…
  • 4 overnachting in een tweepersoonskamer
  • 4 avondmaaltijden "Zapping" (excl. Drank)
  • 4 ontbijtbuffet
  • 1 welkomstaperitief
Geldigheidsdatum

Tot 31/12/2019, behalve tijdens the Franse schoolvakanties, geldig voor een aankomst van zondag of maandag

Localisation

Les informations recueillies à partir de ce formulaire sont nécessaires au traitement de votre demande (sauf mention contraire). Elles sont enregistrées et transmises au pôle marketing et digital de Lorraine Tourisme en charge du traitement de votre demande d’information touristique. Ces données sont conservées 3 ans. Vous disposez d’un droit d’accès, de rectification et d’opposition aux données vous concernant, que vous pouvez exercer en adressant une demande par courriel à contact@tourisme-lorraine.fr ou par courrier signé accompagné de la copie d’un titre d’identité à l’adresse suivante : Lorraine Tourisme – Abbaye des Prémontrés – BP 97 – 54704 PONT A MOUSSON CEDEX

Envoi