Didier Masson
Bergen

Natuurtocht op sneeuwschoenen

3 dagen / 2 nachten

Zin in een weekend er tussenuit met z'n tweetjes in Lorraine? Domaine du Haut Jardin ontvangt je midden in de natuur in de Vogezen, in een warme en hartelijke sfeer, een ideale plek voor een bevoorrecht moment met je geliefde.

Er staan maar liefst 5 gangen op net menu. Het festijn wordt geopend met eenden-foie gras, gemarineerd in Crillon des Vosges. Het fruit en de groenten komen rechtstreeks uit de tuin van chef Luc Masson.
Het ontbijt bestaat uit een royaal buffet. Alle jams, vruchtencompotes en yoghurts zijn ter plekke gemaakt. Proef vooral de geleien van vlierbessen en paardenbloemen. De brioche en chocoladecake zijn ook zelfgemaakt.

Na zo’n smulpartij is het hoog tijd om de natuur van de Vogezen in te trekken. Het hotel staat aan de rand van een prachtig bos met gemarkeerde wandelpaden. De tocht naar de 'Trou de l'Enfer' gaat door prachtige boslandschappen.

Elk moment dat je in de bergen van de Vogezen doorbrengt is er een van ontspanning en tot jezelf komen. Beleef een zuiver FORê-moment in Domaine du Haut-Jardin in je geborgen romantische chalet-suite met jacuzzi op eigen terras.

Onze tip
Het meer van Gérardmerligt op enkele minuten rijden van Domaine du Haut Jardin (14 km). In de zomer zijn er verschillende watersportactiviteiten te beoefenen, zoals paddle, waterfietsen, zwemmen… Het hele jaar door plaatselijke vakmanschap in het stadje Gérardmer: zuurtjes uit de Vogezen, huislinnen, klompen maken…

EB Logo Een door Lorraine Tourisme gecertificeerd bedrijf Meer hierover

Info

Dit arrangement bevat…
  • 2 nachten in prestige tweepersoonskamer of luxe suite of chalet met eigen jacuzzi - ontbijtbuffet, verse en zelfgemaakte producten
  • 1 hele dagtocht op sneeuwschoenen met eigen berggids, inclusief vervoer en uitleen van sneeuwschoenen
  • 1 lunch in een herberg in de bergen tijdens de wandeltocht (excl. Drank)
  • 2 dinerbij de chefs Masson
  • Persoonlijke ontvangst met 1 glas wijn
Niet bij het arrangement inbegrepen...
  • Drank
  • Mini-bar
  • Het vervoer
  • Toeristenbelasting
Geldigheidsdatum

Van 01/11/2018 Tot 31/03/2019

Localisation

Les informations recueillies à partir de ce formulaire sont nécessaires au traitement de votre demande (sauf mention contraire). Elles sont enregistrées et transmises au pôle marketing et digital de Lorraine Tourisme en charge du traitement de votre demande d’information touristique. Ces données sont conservées 3 ans. Vous disposez d’un droit d’accès, de rectification et d’opposition aux données vous concernant, que vous pouvez exercer en adressant une demande par courriel à contact@tourisme-lorraine.fr ou par courrier signé accompagné de la copie d’un titre d’identité à l’adresse suivante : Lorraine Tourisme – Abbaye des Prémontrés – BP 97 – 54704 PONT A MOUSSON CEDEX

Envoi